Orto Dog - Pressure Sensitive Kutya Gyógymatrac

Az Ordo Dog – Pressure Sensitive matracokban használt memory foam vagy itthon ismert nevén memória hab eredetileg a NASA fejlesztése. Aktív nyomáselosztási képessége nagy hatásfokkal előzi meg - mint preventív eszköz - valamint gyógyítja meg a felfekvési sérüléseket (decubitusokat).

Ordo Dog – Pressure Sensitive matracok felépítése egy gerinc alátámasztó hideghab rétegből és a felső felületén memory foam rétegből áll.

A memóriahab a kutyák alvásánál is számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. A humán alváskultúrában a memóriahab-matracot használók már klinikailag is bizonyították, hogy a használat során egyre több az alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) lecsökkent, így egy jobb minőségű, pihentetőbb alvást kaptak. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy a memória hab matracon többet pihenünk kevesebb idő alatt – ugyanez az elmélet igaz Kedvenceinknél is.

Allergiások részére, a memóriahab-matrac különösen hasznos lehet, mert hipoallergén, alapanyagának köszönhetően távolt tartja a poratkákat. Az Orto Dog Pressure Sensitive matracot használó Kedvenceink számára tehát jelentős előnyöket rejthet ez az anyag és felépítés, különösen azoknál a kutyáknál, ahol a vérkeringés nem kielégítő, fibromyalgiában, ízületi bántalmakban, insomniában (álmatlanság) vagy éppen csontritkulásban szenvednek.

A memória-habos matrac anyaga csak enyhe ellennyomást fejt ki a csontos kiemelkedések körül, így tehermentesítve a nyomásnak fokozottan kitett területeket.

A memória hab és a bőr találkozásánál magasabb hőmérséklet jön létre, ami az újabb kutatási eredmények szerint segíti a sebgyógyulást.

 

Természetesen az Orto Dog Pressure Sensitive matrac-család is prevencióra alkalmas eszköz.

Az Orto Dog - Healthy Dog matracokat választhatod strapabíró vízlepergető Cordura huzattal, hypoallergén Tencel vagy hűsítő hatású Cool Tech luxus huzattal

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend: