Orto Dog - Healty Dog Kutya Gyógymatrac

Nagyon fontos a prevenció!

Kutyáink számára ugyanúgy fontos a helyes testtartás és az izmok/ízületek állapotának megőrzése, melyet megfelelő mozgással és a helyes fekvőhely kiválasztásával tudunk javítani.

Az Orto Dog – Kutya Gyógymatrac kiváló gerinctartást biztosít. A megfelelő alátámasztást a matracainkban felhasznált kiváló minőségű belga anyagok biztosítják.

Az Orto Dog – Healthy Dog matracok stabil magja tartós és kiváló gerinctartást és kiemelkedő alátámasztást biztosít.

Az Orto Dog - Healthy Dog matracokat választhatod strapabíró vízlepergető Cordura huzattal, hypoallergén Tencel vagy hűsítő hatású Cool Tech luxus huzattal

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Mit kell tudnunk az Orto Dog matracról?

Az Orto Dog – Healthy Dog matracban lévő hideghab érzékelhetően növeli a fekvőfelület komfortját. Messzemenően jobban követi a kutya testének körvonalait, mint a korábban megszokott kutyafekhely alapanyagok. A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan az Orto Dog - Healthy Dog matracok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.

Az Orto Dog matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matrac komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját. AZ Orto Dog - Kutya Gyógymatracok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a kutya fekvésének komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást Kedvenced számára.
Az Orto Dog – Kutya Gyógymatracokban használt hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok Kedvenced számára.
A kutyád kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, kigödrösödés és a „párnázó anyagra” visszavezethető hátfájás.

A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

Az Orto Dog - Healthy Dog matracokat választhatod strapabíró vízlepergető Cordura huzattal, hypoallergén Tencel vagy hűsítő hatású Cool Tech luxus huzattal