Fitocanini STRESS gyógynövény-keverék kutyáknak

Cikkszám: FCD1101
Fitocanini STRESS gyógynövény-keverék kutyáknak

Fitocanini STRESS gyógynövény-keverék kutyáknak

Cikkszám: FCD1101
4 500 Ft

Ijedősség, félelem esetén a kutya szoktatása, és az emberrel való kapcsolati feszültség megszüntetése az elsődleges. Ugyanakkor célszerű, hogy nyugtató és alkalmazkodást segítő gyógynövényeket is kapjon a kutya az eledelhez, mert ezek látványosan gyorsíthatják a kiképzést. 


Krónikus, a kutya számára nehezen vagy nem feldolgozható lelki nyomás esetén mindennapi gyógynövényes segítségre lehet szüksége az állatnak.


Egyes gyógynövények a félelem energetikai hátterét, a szív és vese meridiánok zavarait is helyreigazítják. Az idegerősítő orbáncfű, a nyugtató komló és a simaizom-lazító, görcsoldó hatású macskagyökér hasznos gyógynövények ilyenkor. Utóbbi az idegességet okozó, vagy annak következtében kialakuló belső görcsöket is oldja  A STRESS recept e három fő összetevő mellett további fontos gyógynövényeket is tartalmaz.


A népi gyógyászatban használt növényeket évezredek óta alkalmazzák az alábbi tünetek enyhítésében: stressz-érzékenység, idegesség okozta gyomorgörcs, félelem, pánik, ijedezés, nyugtalanság, zaklatottság, álmatlanság, szívdobogás, idegi alapon történő leizzadás.