Kiszerelés: 140 g
Egységár: 1.890 Ft (13,5 Ft/g)
Bio karobos és fahéjas tortakeverék:
Összetevők: bio barnarizs, bio karob por (4%), sütőpor, bio fahéj por (1%), xantángumi.
Analitikai összetétel: Fehérje: 7,5%. Zsír: 2,5%. Rost: 0,9%. Szervetlen anyag: 3,5%. Nedvesség: 12%.
Bio kókuszos bevonó:
Összetevők: bio kukoricaliszt, bio kókuszliszt (1%), xantángumi.
Analitikai összetétel: Fehérje: 1%. Zsír: 0,5%. Rost: 0,4%. Szervetlen anyag: 0,6%. Nedvesség: 14%.
Elkészítési útmutató:
A torta elkészítése:
Tegyük a torta keveréket, 160 ml vizet és 25 ml olajat egy keverőtálba, és alaposan keverjük össze. Ezt követően kenjünk ki egy mikrózható vagy hőálló tálat/tortaformát margarinnal vagy más zsiradékkal, és öntsük bele a nedves torta keveréket.
Egyengessük simára a ˝piskótát˝, és süssük meg a dobozon látható sütési útmutató szerint. Amint kisült, vegyük ki a sütőből, és hagyjuk kihűlni. Fogpiszkáló segítségével ellenőrizhetjük, hogy kellőképp megsült-e a belseje: szúrjunk fogpiszkálót a közepébe, és húzzuk ki. Ha a torta készen van, a fogpiszkáló száraz marad. Ha a fogpiszkáló nedves, süssük még egy kicsit. Amint a torta kihűlt, tegyük egy megfelelő tálalóedényre.
A bevonó elkészítése:
A bevonó keveréket alaposan keverjük el 45 ml vízben. Ha a keverék túl sűrű, adjunk hozzá még egy kis vizet, majd egyenletesen kenjük el a tortán.
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Elkészítés után 2 napon belül elfogyasztandó. Nasiként adható, felügyelet mellett. Nem helyettesíti a normál étkezést.
Gyártó: Benevo, Egyesült Királyság